Omgeving

Ontdek het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg en verken de pittoreske straatjes van de gezellige dorpen en steden rondom het vakantiepark. In de omgeving is echt voor iedereen iets te beleven!

Musea en kunst

Musea en kunst

Cultureel genieten

Zuid-Limburg bruist van culturele evenementen, mooie tentoonstellingen en natuurlijk van vele musea. Wat ga jij beleven in Zuid-Limburg?

Dagje uit met kinderen

Dagje uit met kinderen

Een echt familieuitje

In Limburg is er genoeg ruimte voor uitjes met het hele gezin. Van de actie opzoeken  tot een wandeling door de bossen, alles is mogelijk. 

Activiteiten

Activiteiten

Tijd voor actie!

Klaar met het relaxen en zin om in actie te komen? Van workshops tot exclusieve excursies, er is altijd eindeloos veel te beleven!

Eten & drinken

Eten & drinken

De lekkerste streekproducten

Echt genieten van de Limburgse producten, dat wil je natuurlijk tijdens jouw vakantie in Limburg. Ontdek de boomgaarden, vlaaien en natuurlijk een wijntje uit de locale wijngaard.

Wandelen

Wandelen

Ontdek de mooiste routes

De natuur van Limburg zit vol met verschillende wandelroutes waar je eindeloos kunt ronddwalen. Ervaar de prachtige landschappen van Zuid-Limburg

Fietstochten

Fietstochten

Over de glooiende landschappen

Van uitdagende tochten tot rustige paden met een prachtig uitzicht. Ontdek Zuid-Limburg op de fiets! Geen (elektrische) fiets mee? Deze kun je reserveren bij ons vakantiepark.