De camping

Gezelligheid en échte Gastvrijheid met een hoofdletter

High Chaparral

Welkom bij Camping High Chaparral, een kindvriendelijke camping in het Limburgse Heuvelland. Bij ons kan er worden genoten van alle seizoenen en daarmee al het moois dat Zuid-Limburg u te bieden heeft.

De unieke ligging van camping High Chaparral, midden in het Zuid-Limburgse natuurschoon, vlakbij interessante en gezellige steden zoals Maastricht, Vaals, Aken,Valkenburg en Luik, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel. Wij hebben voor iedereen iets te bieden: voor jong en oud, de actieve vakantieganger of als u juist de rust zoekt. Bij ons is dat mogelijk!

Voor kampeerders hebben wij ruime plaatsen met water, electra, TV-aansluiting, maar ook luxere accommodaties zoals stacaravans, chalets en boomstamhuizen.

U bent van harte welkom op onze camping.

Bekijk ons aanbod

Activiteiten

Camping High Chaparral heeft voor ieder wat wils. Verschillende activiteiten worden aangeboden om iedereen een mooie vakantie te bezorgen. Wat denkt u van bv. bingo, dans-disco, quizavond, schuim en beachparty, kaartavonden, wandeltochten, kleurwedstrijden, paalgevechten, zwemwedstrijden, pannekoekbakken, voetbal. Volop vertier in de zomermaanden en het hoogseizoen.

Faciliteiten bekijken

Aanbiedingen

6 persoons chalet tussen 11-18 juli
nu voor € 595,- per week.
(minimaal 2 nachten)

Bekijk en boek